Motorrijschool Den Hoorn

Motorrijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin  zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.

Professionele Motorrijschool Den Hoorn

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen bij het CBR. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Motorrijschool in Den Hoorn

Proefles Motorrijschool Den Hoorn

Rijschool Delfin is DE rijschool van Den Hoorn voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles van motorrijschool Den Hoorn, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs op de motor!

Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €10,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs bij Motorrijschool Den Hoorn

Autorijles in Zoetermeer

Wil jij autorijlessen volgen in Zoetermeer? Rijschool Delfin staat voor je klaar. Met onze rijschool bieden wij lessen in en rondom Zoetermeer. Onze enthousiaste instructeurs helpen jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs door het geven van kwalitatieve rijlessen. Al honderden leerlingen zijn jou voor gegaan. Door onze methode en manier van les geven weten wij elke leerling op zijn gemak te stellen tijdens de eerste spannende rijlessen in Zoetermeer. Heb je je rijbewijs al gehaald maar ben je toe aan een opfriscursus? Ook dan kan je bij ons terecht. Vraag een proefles voor de auto aan om te zien of wij de juiste rijschool in Zoetermeer voor jou zijn.

 

Begin al vanaf 16,5 jaar!

Bij onze rijschool geloven we erin dat het halen van je rijbewijs op jonge leeftijd een flink voordeel geeft. Vaak pakken jonge leerlingen het autorijden sneller op. Onze samenwerking met 2toDrive biedt ons de mogelijkheid om onze leerlingen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar al rijlessen te geven. Ook kan je vanaf je 16e jaar al een theorie-examen doen. Dit biedt een mooie kans om op je 17e jaar al in het bezit te zijn van je rijbewijs B.

Prijslijst auto

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€ 2,50
Rijles 50 minuten
€ 42,50
Tussentijdse toets CBR
€ 195
Praktijkexamen CBR
€ 240
Faalangst examen CBR€ 295
BNOR examen CBR€ 270
Online theoriecursus€ 40

 

Vervolgpakket
12 rijlessen
 €510

 

Motorrijles in Zoetermeer

Hou je van snelheid, adrenaline en lekker gasgeven? Dan is motorrijden echt iets voor jou. Naast autorijlessen bieden we bij Rijschool Delfin ook motorrijlessen in Zoetermeer aan. Onze rij-instructeurs helpen jou van beginner tot echte professional als het gaat om motorrijden.

Onze professionele motorrijlessen in Zoetermeer en omgeving zijn van hoge kwaliteit. Zo zul je je altijd op je gemak voelen tijdens de rijlessen en kun je bij ons zo snel mogelijk je motorrijbewijs in Zoetermeer halen. Ook krijg je bij ons les op een gloednieuwe KTM Duke 125 en kun je bij ons nieuwe motorkleding en helmen lenen voor je lessen. Alle benodigdheden zijn aanwezig dus je hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Zoetermeer kun je met volle zelfvertrouwen zelfstandig de weg op!

Prijslijst motor

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€2,50
Rijles 50 minuten
€40
AVB examen CBR
€195
Tussentijdse toets CBR
€210
AVD examen CBR€260
Online theoriecursus€40

 

Vervolgpakketten
10 rijlessen
16 rijlessen
 €400
€630

 

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zoetermeer

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van onze rijschool ligt op 59%.

Hoeveel kost een rijles?

Een enkele autorijles van 50 minuten kost €42,50,-. Voor een motorrijles van 50 minuten betaal je bij ons €40,-. Neem je echter een rijles pakket dan ben je per les wat goedkoper uit.

Hoeveel kost een proefles?

Bij onze rijschool in Zoetermeer kost een proefles slechts €2,50,-.

Hoelang duren de rijlessen?

Je kunt bij ons kiezen tussen lessen van 50 en 100 minuten. Wel raden we altijd aan om lessen van 100 minuten te nemen zodat we meer tijd hebben voor een kwalitatieve les.

Zijn er rijlespakketten?

Bij onze rijschool bieden voor zowel de auto als voor de motor rijlespakketten aan.

Autorijles pakketten en motorrijles pakketten.

Hoeveel rijlessen gemiddeld?

Hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen is erg afhankelijk van hoe snel je het rijden oppikt.

Voor de auto ligt het gemiddelde tussen de 40 en 45 lessen.

Voor de motor ligt het gemiddelde tussen de 20 en 30 lessen.

Studenten krijgen korting bij Rijschool Delfin!

Studneten hebben hun geld hard nodig. Daarom krijgen studenten bij onze rijschool 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je student in Zoetermeer? Geef dit dan aan bij je proefles of voor je eerste rijles om gebruik te kunnen maken van deze korting.

Haal snel je rijbewijs in Zoetermeer

Wil je snel en met de juiste lesmethode jouw autorijbewijs of motorrijbewijs halen bij een rijschool in Zoetermeer? Bij Rijschool Delfin staan we voor je klaar om je hierbij te helpen. Vraag een eerste proefles bij ons aan om eens te kijken of wij de juiste rijschool voor jou zijn. Dan zien we je binnenkort bij ons in de auto.

Vraag een vrijblijvende proefles aan van € 2,50 bij Rijschool Delfin!