Haal jouw autorijbewijs in Leidschendam

Wil jij je autorijlessen volgen in Leidschendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin in Leidschendam zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je autorijlessen kunt volgen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt met jouw auto of motor .

De autorijschool in de buurt

Voor het behalen van je rijbewijs in Leidschendam ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij in je eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele autorijlessen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Rijlessen in Leidschendam

Rijlessen van een professionele rij-instructeur in Leidschendam

De goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een instructiekaart worden alle aspecten van het autorijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je auto of motor rijexamen. De rijlessen verlopen ontspannen en worden afgestemd op de leerling. Je hoeft bij Rijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Je motorrijbewijs halen in Leidschendam? Ook dat kan bij Delfin!

Geheel vrijblijvende proefles in Leidschendam

Rijschool Delfin is de juiste keuze voor het halen van je rijbewijs in Leidschendam. Regel dus zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende proefles in Leidschendam, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Veilige motorrijlessen

Delfin heeft een goede reputatie als het aankomt op kwaliteit als motorrijschool van Rijswijk, onze motoren en kleding zijn veilig en goed onderhouden. We beseffen dat je als onervaren bestuurder kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom vinden we dat je dat je daarom moet kunnen vertrouwen op je apparatuur.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €10,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw autorijbewijs in Leidschendam bij rijschool Delfin

Eerst een keer proberen?

Vraag een proefles aan!