Wil jij je autorijbewijs halen?

Dan ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk rijopleidingen in verschillende categorieën. Zo kan je bij ons je rijbewijs halen via 2toDrive of een auto
opfriscursus.

Onze professionele instructeurs zorgen er namelijk samen met jou voor dat jij je rijbewijs op jouw eigen leertempo zo snel mogelijk kunt halen. Onze opleidingen zijn van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en comfortabel de weg op gaat.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij deze veel gestelde vragen of neem contact op via deze pagina.

Autorijbewijs halen op jouw eigen leertempo

Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Goed opgeleide rijinstructeurs

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs, die het leuk vinden om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een instructiekaart worden alle aspecten van het autorijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Geheel vrijblijvende proefles

Rijschool Delfin is de beste keuze voor het halen van je rijbewijs. Regel dus snel een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €10,- extra korting bovenop de 10%.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?
Momenteel is er geen wachttijd, er kan direct gestart worden met rijlessen.
Word ik thuis opgehaald?
Ja, je wordt thuis opgehaald en aan het einde van je les weer afgezet.
Kan ik ook ergens anders dan thuis opgehaald worden?
Ja, binnen de regio kan je overal worden opgehaald of worden afgezet, als je dit met je rij-instructeur overlegd.
Waarom duren de lessen geen hele uren?
Wij hebben uit ervaring gemerkt dat 100 minuten de optimale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij de meeste rijscholen wordt in blokken van 1 of 2 uur gereden. Bij ons hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten, en kom je uiteindelijk dus ook goedkoper uit.
Krijg ik altijd rijlessen van dezelfde instructeur?
Ja, je rijdt altijd met dezelfde instructeur. Hij leert je op deze manier goed kennen, en zal jou op de beste manier begeleiden naar het halen van je rijbewijs.
Hoe oud moet je zijn om rijlessen te mogen nemen?
16,5 jaar is de leeftijd waarop je mag beginnen met het volgen van auto rijlessen, zie ook ‘2toDrive’.
Kan ik op mijn eigen tempo leren?
Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt nemen en hoelang je over de hele rijopleiding wilt doen. Wij adviseren wel om in ieder geval minimaal 1 blok per week te rijden, aangezien je het rijden dan sneller oppakt.
Kan ik op elk moment een rijles afzeggen?
Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.
Hoe is de opleiding opgebouwd?
Wij werken met een instructiekaart, waarop jouw eigen lesplan staat. Hierop worden je vorderingen bijgehouden en weet je dus precies waar je aan toe bent. De lessen lopen van makkelijk naar moeilijk.
Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig?
Dit hangt heel erg af van hoe snel jij de lessen oppakt. Gemiddeld heeft een leerling 40-45 lessen nodig voor hij kan afrijden.
Wanneer kan ik afrijden?
Als jouw rij-instructeur denkt dat je goed genoeg kunt rijden om het praktijkexamen te halen, leg je bij een collega-instructeur een proefexamen af. Als je het juiste niveau hebt behaald, vragen we voor jou je examen aan, en kun je gaan afrijden, om in 1 keer te slagen.
Kan ik een lespakket ook in meerdere delen betalen?
Het is mogelijk om pakketten in termijnen te betalen, in overleg met je instructeur.
Ik heb al lessen gehad bij een andere Rijschool, kan ik dan alsnog bij Rijschool Delfin komen?
Ja, dat kan. We proberen zo goed mogelijk verder te gaan waar je was gebleven.
Kan ik ook een bijscholings- of opfriscursus bij jullie volgen?
Ja, dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Meld je nu aan voor een proefles