Opfriscursus: zelfverzekerd de weg op

Als je al in het bezit bent van een rijbewijs, maar al een lange tijd niet hebt deelgenomen aan het verkeer of niet zeker achter het stuur zit, biedt Rijschool Delfin een opfriscursus aan. Tijdens onze opfriscursus werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. Dit is vaak een verstandige keuze.

Onze opfriscursus is geschikt voor jou als je:
Z

Een hele tijd niet hebt gereden

Z

Moeite hebt met parkeren

Z

Angst voor de snelweg hebt

Z

Verkeersregels niet goed kunt toepassen

De opfriscursus

De opfriscursus is een special op jou af gestemde cursus, dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt. Meestal bestaat de cursus uit een paar lessen. Je focust je samen met een professionele en ervaren instructeur op de onderdelen die jij het meest wilt oefenen. Voorbeelden hiervan zijn bijzondere verrichtingen als file parkeren, in een rechte lijn achteruit rijden, voor- en achteruit in een parkeervak rijden, etc. Ook het benaderen van kruispunten en rotondes, rijden op autosnelwegen en in en uitvoegen kunnen worden geoefend. Het verkeer is tegenwoordig drukker en meer agressief dan vroeger, dit vraagt om aangepast en assertief rijgedrag. Ook ‘het nieuwe rijden’ kan tijdens de cursus aan jou geleerd worden.

De rij-instructeur onderzoekt hoe het met jouw voertuigbeheersing, kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld, en hoe we dit kunnen verbeteren. Verder kijken we of je theoretische kennis nog up-to-date is.

Dus zit u niet helemaal zeker achter het stuur, of twijfelt u over uw deelname in het verkeer? Neem dan nu contact op met Rijschool Delfin. Dit kan door u aan te melden of te bellen, dan kijken we samen welk soort opfriscursus bij u past.

Meld je nu aan voor een proefles