Rijschool Den Haag: haal jouw autorijbewijs bij Rijschool Delfin

Wil jij je autorijbewijs halen in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je autorijbewijs kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig met jouw auto de weg op kunt.

Rijschool in Den Haag

De beste autorijlessen in Den Haag van een professionele rijinstructeur

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je auto of motorexamen. Onze autorijlessen in Den Haag zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim als instructeur.

Liever eerst een proefles volgen bij onze rijschool in Den Haag?

Rijschool Delfin is dé autorijschool van Den Haag voor het halen van je autorijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage. Zowel als auto of motorrijschool scoren we heel goed!

Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een auto/motorrijbewijs.

Z

Vaste instructeur

Of je nu een auto of motorrijles neemt. Je krijgt altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Je autorijbewijs in Den Haag halen doe je bij Rijschool Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!