Motorrijles Delfgauw

Motorrijbewijs halen in Delfgauw? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je motor rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele motorrijles Delfgauw aan en opleidingen voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger. Al onze opleidingen zijn van een zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt bij motorrijschool Delfgauw.

Professionele motorrijles Delfgauw van een ervaren rijinstructeur

Rijschool Delfin in Delfgauw heeft goed opgeleide, ervaren motorrij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. De motorrijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor tijdens je motorrijles Delfgauw

Geheel vrijblijvende proef motorrijles Delfgauw

Rijschool Delfin is DE rijschool voor Motorrijles in Delfgauw en het halen van je motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs op je motor!

Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs in Delfgauw bij Rijschool Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!