Motorrijles Voorburg

Motorrijbewijs halen in Voorburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt. Dus voor een professionele motorrijles Voorburg ben je bij rijschool Delfin aan het juiste adres!

Professionele Motorrijles Voorburg

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Door middel van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. De motorrijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, hierdoor krijg je een optimale motorrijkles. Ook hoef je bij motorrijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Geheel vrijblijvende motorrijles Voorburg

Rijschool Delfin is DE rijschool van Voorburg voor het halen van jouw motorrijbewijs. Neem daarom nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proef motorrijles Voorburg, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je motorrijbewijs achter het stuur!

Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Neem motorrijles Voorburg bij Rijschool Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!