Motorrijles

Wil je graag motorrijles volgen? Kom dan naar rijschool Delfin. Hier bieden wij een complete cursus aan om jouw motorrijbewijs in no-time te behalen. Onze ervaren instructeurs zullen je alles leren over het besturen van een motor en veiligheid. Naast de praktijklessen kun je ook theoriecursussen volgen, zodat je goed voorbereid bent op de examens.

N

Vooraf ingekochte rijexamens, dus nooit een wachtrij voor je examen.

N

Eigen terrein met voldoende ruimte voor meerdere lessen.

Meld je nu aan voor een proefles in Den Haag!

Waarom motorrijles volgen bij rijschool Delfin?

Motorrijles volgen kan bij rijschool Delfin. Hier staan ervaren instructeurs voor je klaar om je alles te leren over het besturen van een motor. Je leert niet alleen over veiligheid, maar ook over de wetten en regels die van toepassing zijn in het verkeer. Zo ben je goed voorbereid op het praktische examen en kun je na het behalen van jouw motorrijbewijs direct de weg op.

Kortom, wil je graag een complete cursus volgen om jouw motorrijbewijs te behalen? Kom dan naar Rijschool Delfin voor motorrijlessen. Wij bieden een snelle en complete cursus aan, zodat jij zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs in de pocket hebt.

Motorrijles

Motorrijbewijs snel behaald!

Bij Rijschool Delfin helpen wij je graag om jouw motorrijbewijs zo snel mogelijk te behalen. Wij bieden een complete cursus aan. Daarnaast krijg je ook altijd een vaste instructeur die jouw snelheid aanpast aan jouw leerproces, zodat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs behaalt.

Motorrijbewijs categorie A, A1 & A2

Voor elke motor categorie kan jij bij ons terecht. Of het nu gaat om de zware categorie, midden categorie of lichte categorie. Voor iedere categorie hebben wij wel een pakket wat aansluit op jouw wensen. Kijk hieronder welke categorieën je kan behalen bij rijschool Delfin:

Categorie A

Dit is de zwaarste en meest complete motorrijbewijs categorie. Hiermee mag je met een motor met een zijspan besturen. Hier geldt geen maximum op het aantal CC’s. Wanneer je een motor met veel vermogen wilt besturen, moet je dus in het bezit zijn van categorie A.

Categorie A1

Met deze categorie mag je rijden op een lichte motorfiets met een motorblok van maximaal 125cc en een maximum vermogen van 11KW.

Categorie A2

Met deze categorie mag je rijden op een zwaardere motorfiets. Hiermee mag je een motor besturen met maximaal 35KW.

Kies jij voor categorie A, A1 of A2?

Wil je graag advies over welke categorie het beste bij jou past? Neem dan contact op.

Motorrijlessen gefocust op veiligheid

Als motorbestuurder ben je natuurlijk meer kwetsbaar dan een automobilist. Daarom is het extra belangrijk om veilig te leren rijden. Bij Rijschool Delfin staat veiligheid altijd voorop. Wij leren je daarom niet alleen alles over de wetten en regels, maar ook over hoe je moet handelen in verschillende situaties. Zo kun je na het behalen van jouw motorrijbewijs met een gerust hart de weg op. En zo zijn wij ook gerust als we je uitzwaaien met jouw motorrijbewijs in de pocket!

Motorrijles in de avonden

Vandaag de dag heeft iedereen het druk. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om motorrijlessen te volgen wanneer je een baan of andere verplichtingen hebt. Daarom bieden wij ook avondcursussen aan, zodat je toch jouw motorrijbewijs kunt behalen.

Cursus op maat bij Rijschool Delfin vinden wij het belangrijk dat je een cursus volgt die aansluit bij jouw leerproces en niveau. Daarom stellen wij altijd een cursus op maat samen, zodat je zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs behaalt.

Motorrijles in het weekend

Naast de avonden is het natuurlijk ook mogelijk om in de weekenden te komen lessen. Wanneer het jou uitkomt kun je bij ons terecht voor een praktijkles. Wij zijn dan ook open in de weekenden, zodat je motorrijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Voor meer informatie hierover kan je ons altijd contacteren.

Rijschool Delfin beschikt over een eigen terrein

Bij rijschool Delfin beschikken wij over een eigen terrein. Dit is ideaal, want hierdoor hoef je niet de weg op voor je praktijklessen. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn, omdat je nog niet voldoende ervaring hebt. Wij begrijpen dat dit spannend kan zijn, maar wanneer je bij ons motorrijles volgt is er niets aan de hand. Wij leren je namelijk alles wat je moet weten over motorrijden, zodat je veilig de weg op kan.

Direct motor examen afleggen

Bij Rijschool Delfin kopen wij motorexamens van te voren in. Dit betekend dat je bij onze motorrijschool geen lange wachttijden hebt. Wanneer onze instructeur vindt dat jij klaar bent voor het examen, kunnen wij jou dus direct aanmelden bij het CBR. Dit bespaart je dus tijd en geld.

Studentenkorting op motorrijbewijs

Wanneer je bij ons motorrijles volgt kun je gebruik maken van een studentenkorting. Als je namelijk in het bezit bent van een geldige studentenkaart krijg je 10% korting op alle pakketten die wij aanbieden. Dit is natuurlijk ideaal, want zo kan je geld besparen op jouw motorrijlessen.

Contact

Heb jij vragen over motorrijles bij onze rijschool? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?
Momenteel is er geen wachttijd, er kan direct gestart worden met rijlessen.
Waarom duren de lessen geen hele uren?
Wij hebben uit ervaring gemerkt dat 100 minuten de optimale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij de meeste rijscholen wordt in blokken van 1 of 2 uur gereden. Bij ons hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten, en kom je uiteindelijk dus ook goedkoper uit.
Krijg ik altijd rijlessen van dezelfde instructeur?
Ja, je rijdt altijd met dezelfde instructeur. Hij leert je op deze manier goed kennen, en zal jou op de beste manier begeleiden naar het halen van je rijbewijs.
Hoe oud moet je zijn om motor rijlessen te mogen nemen?
Kan ik op mijn eigen tempo leren?
Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt nemen en hoelang je over de hele rijopleiding wilt doen. Wij adviseren wel om in ieder geval minimaal 1 blok per week te rijden, aangezien je het rijden dan sneller oppakt.
Kan ik op elk moment een rijles afzeggen?
Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.
Hoe is de opleiding opgebouwd?
Wij werken met een instructiekaart, waarop jouw eigen lesplan staat. Hierop worden je vorderingen bijgehouden en weet je dus precies waar je aan toe bent. De lessen lopen van makkelijk naar moeilijk.
Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig?
Dit hangt heel erg af van hoe snel jij de lessen oppakt. Gemiddeld heeft een leerling 40-45 lessen nodig voor hij kan afrijden.
Wanneer kan ik afrijden?
Als jouw rij-instructeur denkt dat je goed genoeg kunt rijden om het praktijkexamen te halen, leg je bij een collega-instructeur een proefexamen af. Als je het juiste niveau hebt behaald, vragen we voor jou je examen aan, en kun je gaan afrijden, om in 1 keer te slagen.
Kan ik een lespakket ook in meerdere delen betalen?
Het is mogelijk om pakketten in termijnen te betalen, in overleg met je instructeur.
Ik heb al lessen gehad bij een andere Rijschool, kan ik dan alsnog bij Rijschool Delfin komen?
Ja, dat kan. We proberen zo goed mogelijk verder te gaan waar je was gebleven.
Kan ik ook een bijscholings- of opfriscursus bij jullie volgen?
Ja, dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Meld je nu aan voor een proefles in Den Haag