Motorrijschool Delft

Motorrijschool Delft? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Motorrijschool Delft, Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je motorrijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.

 

Meld je nu aan voor een
GRATIS proefles:

Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Motorrijschool Delft ervaren rijinstructeurs

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. De motorrijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor

Motorrijschool Delft

Proefles van motorrijschool Delft

Rijschool Delfin is DE motorrijschool Delft e.o. voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles van motorrijschool Delft, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je motorrijbewijs op de motor!

Motorrijbewijs snel halen bij onze motorrijschool in Delft

Met onze ervaren rijinstructeurs bieden wij je de mogelijkheid om snel jouw motorrijbewijs te halen. Onze motorrijlessen zijn klantgericht, ontspannen en je hoeft niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor. Neem nu contact met ons op voor een proefles die slechts €2,50 kost, en we zien je snel bij onze Motorrijschool Delft!

Motorrijschool Delft lichte categorie A1

Bij ons kun je de cursus voor de lichte motorfiets categorie A1 volgen. Dit is het motorrijbewijs waarmee je een motorfiets mag besturen met een maximaal vermogen van 11 KW en een cilinderinhoud van maximaal 125 cc. Je moet minimaal 17 jaar oud zijn om te starten met het volgen van lessen. Rijschool Delfin biedt lessen aan voor categorie A1, dus meld je direct aan.

Motorrijschool Delft middelzware categorie A2

Bij ons kun je de cursus voor de middelzware motorfiets categorie A2 volgen. Dit is het motorrijbewijs waarmee je een motor mag besturen met een maximaal vermogen van 35 kW en een cilinderinhoud tot 500 cc. Je moet minimaal 20 jaar oud zijn om dit examen te mogen afleggen. Meld aan via onze website of neem telefonisch contact op!

Zware motorfiets categorie A

Bij ons kun je de cursus volgen voor het motorrijbewijs van de zware motorfiets categorie A. Dit is het motorrijbewijs waarmee je een motor mag besturen met veel vermogen. Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om dit examen te mogen afleggen. De minimum leeftijd ligt hier hoger, aangezien de zware categorie motoren veel meer vermogen hebben.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Delft? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Delft Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!