Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag? Kom langs bij rijschool Delfin. Wij verzorgen namelijk als dé motorrijschool van Den Haag en omgeving motorrijlessen gedurende de hele week en vanaf onze locaties in Den Haag, Ypenburg en Delft.

Onze professionele instructeurs in Den Haag zorgen er namelijk samen met jou voor dat jij je rijbewijs op jouw eigen leertempo zo snel mogelijk kunt halen. Onze opleidingen zijn van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en comfortabel de weg op gaat.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij deze veel gestelde vragen of neem contact op via deze pagina.

N

Vooraf ingekochte rijexamens, dus nooit een wachtrij voor je examen.

N

Eigen terrein met voldoende ruimte voor meerdere lessen.

Snel een motorrijbewijs?
Kom naar onze motorrijschool Den Haag

Wil jij motorrijles in Den Haag volgen? Meld je dan snel aan bij Rijschool Delfin, wij zijn namelijk dé motorrijschool van Den Haag, Delft en omgeving. Door de begeleiding van onze professionele instructeurs kan jij met vlag en wimpel jouw motorrijbewijs in Den Haag halen.

Waarom een motorrijbewijs in Den Haag halen?

Toeren op een motor maakt je warm vanbinnen. Niets kan toppen aan het gevoel van gas geven en als je eenmaal op de weg zit, voel je je zo vrij als een vogel. Je komt vlot van A naar B en je hebt geen last meer van file- of parkeergedoe. Bij motorrijschool Delfin ben je aan het goede adres om je motorrijbewijs te halen! Wij bieden professionele motorrijlessen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Als je bij ons op gaat voor je motorrijbewijs en een motorrijles afneemt weet je bijvoorbeeld zeker dat je motor, helm en kleding, tip top in orde zijn.

Rijschool Delfin dé motorrijschool van Den Haag en omstreken!

Rijschool Delfin onderscheidt zich als motorrijschool van andere rijscholen in deze regio, doordat wij jou en jouw ontwikkeling op de eerste plek te zetten. Wij vinden het belangrijk dat jij in jouw eigen tempo je motorrijles kan volgen, je leert de rijvaardigheden die je op een motor nodig hebt, zodat je goed met het voertuig om leert gaan. Alleen wanneer je dit goed beheerst, kun je veilig op een motor aan het verkeer deelnemen. Veiligheid voor alles!

Het afnemen van een motorrijles kun je het beste doen in de omgeving die jou het beste past. We zitten in het centrum van de randstad dus we zitten in de buurt. Wil je een motorrijles volgen in bijvoorbeeld Den Haag, dan is dat geen enkel probleem. De nabije omgeving kan ook. Zo flexibel als jij straks bent op de motor, zo flexibel zijn wij als motorrijschool. 

 

A1 rijbewijs:
KTM Duke 125

A2 en A rijbewijs:
Suzuki SW 650

Splinternieuwe motoren, kleding & helmen

Bij Delfin in Den Haag rijd je op een gloednieuwe KTM Duke 125 en we hebben splinternieuwe kleding en helmen voor je te leen. Alles is bij ons aanwezig! Bij Delfin werken goed opgeleide en ervaren rij-instructeurs. De lessen zijn klantgericht, ze verlopen ontspannen en op jouw tempo!

Motorrijlessen volgen in Den Haag, altijd met een vaste instructeur bij onze motorrijschool Den Haag

De 1 heeft de motorrijvaardigheden wat sneller onder de knie dan de ander. Daarom is het erg belangrijk dat jij in jouw eigen tempo deze vaardigheden kunt leren beheersen. Wij geven jou die gelegenheid doordat wij met een instructiekaart werken. Op deze kaart wordt precies bijgehouden aan welke lessen je toe bent. Bovendien krijg je bij ons altijd van dezelfde, ervaren instructeur les. Hij leert jou tijdens de motorrijles in Den Haag goed kennen en ziet hoe snel jij dingen oppikt. Bovendien kan hij goed inschatten wat je al naar behoren beheerst en waar je nog wat meer aan moet werken.

Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Den Haag kun je veilig de weg op

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van lesgeven jou niet alleen op een fijne manier aan een motorrijbewijs in Den Haag helpt, maar dat je na het behalen van jouw motorrijbewijs bij het CBR ook een veilige verkeersdeelnemer zult zijn. Doordat het tempo van onze motorrijlessen op jou wordt aangepast, krijg je alleen een motorrijbewijs wanneer jij er echt klaar voor bent om zelfstandig op een motor de weg op te gaan. Wil jij zeker weten dat je na het behalen van jouw motorrijbewijs een zelfverzekerder en verantwoorde motorrijder zult zijn die de motor goed onder de knie heeft? Volg dan jouw motorrijlessen bij Rijschool Delfin.

Motorrijlessen in Den Haag

Volg een GRATIS proefles in Den Haag! bij onze motorrijschool in Den Haag

Overweeg jij om motorrijles in Den Haag bij Rijschool Delfin te volgen? Als je eerst graag wilt weten wat je te wachten staat, kun je bij ons een proefles volgen. Tijdens de proefles krijg je een goed beeld van hoe de lessen bij onze motorrijschool zijn. Voor een proefles brengen GEEN euro in rekening. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de les kunnen inplannen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?
Momenteel is er geen wachttijd, er kan direct gestart worden met rijlessen.
Waarom duren de lessen geen hele uren?
Wij hebben uit ervaring gemerkt dat 100 minuten de optimale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij de meeste rijscholen wordt in blokken van 1 of 2 uur gereden. Bij ons hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten, en kom je uiteindelijk dus ook goedkoper uit.
Krijg ik altijd rijlessen van dezelfde instructeur?
Ja, je rijdt altijd met dezelfde instructeur. Hij leert je op deze manier goed kennen, en zal jou op de beste manier begeleiden naar het halen van je rijbewijs.
Hoe oud moet je zijn om motor rijlessen te mogen nemen?
Kan ik op mijn eigen tempo leren?
Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt nemen en hoelang je over de hele rijopleiding wilt doen. Wij adviseren wel om in ieder geval minimaal 1 blok per week te rijden, aangezien je het rijden dan sneller oppakt.
Kan ik op elk moment een rijles afzeggen?
Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.
Hoe is de opleiding opgebouwd?
Wij werken met een instructiekaart, waarop jouw eigen lesplan staat. Hierop worden je vorderingen bijgehouden en weet je dus precies waar je aan toe bent. De lessen lopen van makkelijk naar moeilijk.
Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig?
Dit hangt heel erg af van hoe snel jij de lessen oppakt. Gemiddeld heeft een leerling 40-45 lessen nodig voor hij kan afrijden.
Wanneer kan ik afrijden?
Als jouw rij-instructeur denkt dat je goed genoeg kunt rijden om het praktijkexamen te halen, leg je bij een collega-instructeur een proefexamen af. Als je het juiste niveau hebt behaald, vragen we voor jou je examen aan, en kun je gaan afrijden, om in 1 keer te slagen.
Kan ik een lespakket ook in meerdere delen betalen?
Het is mogelijk om pakketten in termijnen te betalen, in overleg met je instructeur.
Ik heb al lessen gehad bij een andere Rijschool, kan ik dan alsnog bij Rijschool Delfin komen?
Ja, dat kan. We proberen zo goed mogelijk verder te gaan waar je was gebleven.
Kan ik ook een bijscholings- of opfriscursus bij jullie volgen?
Ja, dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Meld je nu aan voor een proefles in Den Haag