Motorrijschool Leidschendam

Motorrijbewijs halen in Leidschendam kan bij onze motorrijschool Leidschendam. Bij ons aan het goede adres. Bij Motorrijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.

Motorrijlessen in Leidschendam
Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Professionele Motorrijschool Leidschendam

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen bij het CBR. De motorrijlessen in Leidschendam zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Motorrijschool Leidschendam

Geheel vrijblijvende proefles bij Motorrijschool Leidschendam

Rijschool Delfin is DE motorrijschool in Leidschendam voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Vlot jouw motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool Leidschendam

Wil je snel jouw motorrijbewijs halen in Leidschendam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Rijschool Delfin biedt professionele cursussen aan die van een zeer hoog niveau zijn, zodat je in één keer slaagt. Onze rij-instructeurs zijn goed opgeleid en ervaren, en hebben passie voor het vak. Tijdens de motorrijlessen behandelen wij alle punten, zodat je straks helemaal klaar bent voor het praktijkexamen bij het CBR. De motorrijlessen in Leidschendam zijn klantgericht.

Motorrijlessen Leidschendam volgen in het weekend & avonden

Bij Rijschool Delfin zijn wij erg flexibel, zo kan je zelf in het weekend en in de avonden motorrijlessen komen volgen bij ons! Zo kun je je lessen gemakkelijk om je werk of andere verplichtingen heen plannen. Onze motorrijschool in Leidschendam is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Rijschool Delfin: de beste keuze voor je motorrijbewijs in Leidschendam!

Rijschool Delfin is de beste keuze voor het halen van je motorrijbewijs in Leidschendam. Al meer dan duizenden leerlingen zijn in 1x geslaagd voor hun motorrijbewijs. Als je dus snel wilt slagen, weet je dus waar je moet zijn. 

Ben je benieuwd of motorrijden wat voor jou is? Geen zorgen je hoeft niet gelijk een compleet pakket aan te schaffen. Voor slechts €2,50 kan je een proefles komen volgen bij ons.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Leidschendam? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs bij Motorrijschool Delfin in Leidschendam

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!