Motorrijschool Nootdorp

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Nootdorp? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.

Motorrijschool in Nootdorp
Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Professionele Motorrijschool Nootdorp

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen bij het CBR. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Motorrijschool Nootdorp

Geheel vrijblijvende proefles bij Motorrijschool Nootdorp

Rijschool Delfin is DE Motorrijschool Nootdorp voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

#1 Motorrijschool Nootdorp

Motorrijschool Delfin is de #1 motorrijschool van Nootdorp. Als jij in Nootdorp of omgeving woont, ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze professionele instructeurs leren jou graag hoe jij een motor optimaal moet kunnen besturen. Wij hebben dan ook een zeer hoog slagingspercentage. Wanneer je in 1x wilt slagen moet je zeker aanmelden bij Rijschool Delfin.

Motorrijlessen volgen bij onze motorrijschool in Nootdorp om in de zomer lekker te touren

Jouw motorrijbewijs halen is niet alleen handig voor woon-werkverkeer, maar ook om in de zomer lekker te kunnen toeren op jouw motor. Bij motorrijschool Delfin in Nootdorp zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs kunt halen in jouw eigen leertempo! Wij bieden professionele motorrijlessen aan op zeer hoog niveau zodat jij in één keer zult slagen.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren motorrijschool voor motorrijlessen in Nootdorp dan moet je bij rijschool Delfin zijn. Neem nu contact met ons op via het aanvraagformulier voor een proefles en we zien je snel bij ons op locatie!

Motorrijschool Nootdorp compleet pakket

Rijschool Delfin biedt een compleet pakket voor wie snel en gemakkelijk zijn motorrijbewijs wil halen. Het complete pakket omvat natuurlijk de rijlessen, AVB, AVD en theoriecursus die je online kan volgen in jouw eigen tempo. Zo kan jij voordelig motorrijlessen volgen in Nootdorp bij onze motorrijschool.

Student? Profiteer dan van 10% korting bij onze motorrijschool in Nootdorp

Als je student bent, kun je profiteren van 10% korting op motorrijlessen bij Rijschool Delfin in Nootdorp. Toon ons je geldige studentenkaart en wij geven je korting! Dus wil je snel en gemakkelijk jouw motorrijbewijs halen? Schrijf je dan nu in voor ons complete pakket.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Nootdorp? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs Motorrijschool Nootdorp

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!