Motorrijschool Rijswijk

Wil jij je motorrijbewijs halen in Rijswijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je motorrijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van een zeer hoog niveau. Daardoor kun  jij straks in een keer slagen voor je rijbewijs bij motorrijschool Rijswijk Delfin.

Motorrijschool in Rijswijk
Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Professionele Motorrijschool Rijswijk

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen bij het CBR. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen. Ook hoef je bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Motorrijschool Rijswijk

Geheel vrijblijvende proef motorrijles

Rijschool Delfin is DE Motorrijschool Rijswijk voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles. Dan zien we jou binnenkort snel met je motorrijbewijs achter het stuur!

Motorrijschool Rijswijk met hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage van onze cursisten is zeer hoog. Dit komt omdat wij professionele en op maat gemaakte cursussen aanbieden, zodat je in één keer kan slagen voor jouw rijexamen. Wij hebben ervaren en gediplomeerde instructeurs die passie hebben voor hun vak. Neem nu contact met ons op voor een proefles van slechts €2,50!

Motorrijschool Rijswijk met eigen terrein!

Bij Rijschool Delfin hebben wij een eigen terrein waar jij alle aspecten van het motorrijden kunt oefenen. Dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat je sneller leert. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het verkeer. Wij bieden ook cursussen aan voor auto, brommer en aanhanger.

Vaste instructeur die jou op de voet volgt

Tijdens de lessen heb je een vaste instructeur die jou op de voet volgt. Op deze manier kunnen we op maat gemaakte en effectieve lessen aanbieden. Ook buiten de les ben je welkom voor vragen. Het is natuurlijk wel zo fijn om een vaste instructeur te hebben. Zo leer je elkaar beter kennen en is de sfeer meer ontspannen, waardoor de kans op slagen ook hoger ligt.

Spoedcursus motorrijbewijs in Rijswijk volgen

Je kunt ook een spoedcursus volgen bij onze motorrijschool in Rijswijk. Dit is een intensieve cursus waarin je in korte tijd wordt voorbereid op het motorexamen. Dit kan alleen als je al enige ervaring hebt met motorrijden of aanleg hebt. Wil je snel slagen voor je motorrijbewijs? Meld je dan zeker aan voor deze spoedcursus bij onze motorrijschool in Rijswijk.

Persoonlijke aandacht bij onze motorrijschool Rijswijk

Het hoge slagingspercentage hebben wij te danken aan de persoonlijke aandacht die wij bieden aan onze leerlingen. Zo geven wij in meerdere kleinere groepen motorrijlessen. Hierdoor kunnen we iedereen de aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Ook vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij je instructeur. Daarom leren we je kennen voordat de lessen beginnen.

Een compleet motorrijbewijs pakket bij onze motorrrijschool Rijswijk

Een compleet motorrijbewijs pakket bij onze motorrijschool in Rijswijk. Dit is inclusief:

12 rijlessen

1 AVB examen bij het CBR

1 AVD examen bij het CBR

1 Online theoriecursus

Dit is alles wat jij nodig hebt om te slagen voor jouw motorrijbewijs wanneer jij in de omgeving van Rijswijk of omgeving woont.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Rijswijk? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal motorrijbewijs bij Motorrijschool Rijswijk

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!