Jouw Motorrijschool Voorburg​

Wil jij rijlessen volgen bij een motorrijschool in Voorburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je motorrijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen bij Motorrijschool Voorburg! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt.

Motorrijschool in Voorburg
Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Professionele rijlessen bij Motorrijschool Voorburg

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen bij het CBR. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de lesauto.

Motorrijschool Voorburg

Geheel vrijblijvende proefles bij motorrijschool Voorburg

Rijschool Delfin is DE Motorrijschool Voorburg voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Motorrijbewijs in korte tijd behalen bij onze motorrijschool Voorburg

Woon jij in Voorburg of omgeving?  Haal snel en gemakkelijk jouw motorrijbewijs bij Rijschool Delfin. Onze rij instructeurs leren je graag motorrijden. Daarnaast is onze instructie klantgericht, zodat je in je eigen tempo leert. Ook ben je verzekerd van een lage prijs voor de motorrijlessen.

Voordelen van onze motorrijschool Voorburg

– Ervaren en gediplomeerde rij instructeurs.

– Je krijgt een professionele instructie.

–  Rijlessen ’s avonds of op weekenden.

– Je hoeft je geen zorgen te maken over een hoge prijs, want onze motorrijlessen zijn erg goedkoop!

Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie of schrijf je direct in voor motorrijlessen in Voorburg!

Je betaald nooit teveel bij onze motorrijschool Voorburg

Wij zijn vaak goedkoper dan de concurrentie, maar dat betekent niet dat de kwaliteit van onze motorrijlessen minder is. Integendeel: wij leveren kwalitatief hoogstaande lessen voor een lage prijs. Hoe dit mogelijk is? Wij drukken de  kosten, waardoor we deze besparingen aan jou kunnen doorberekenen. 

Als beste motorrijschool van Voorburg bieden wij jou:

– Hoge kwaliteit voor een lage prijs

– Ervaren en gediplomeerde rijinstructeurs

– Persoonlijke aandacht

– Kleine groepen of individuele lessen

– Theorielessen op of online

– Mogelijkheid om examen te doen

Kies uit verschillende motorrijles pakketten die het beste bij jouw passen

Je kunt bijvoorbeeld 10, 20 of meer lessen volgen. Je kunt ook een intensieve cursus volgen als je snel je motorrijbewijs wilt halen.

Ook ben je verzekerd van een lage prijs voor motorrijlessen. Neem nu contact met ons op of meld je direct aan bij onze motorrijschool Voorburg.

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool Voorburg? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs bij Motorrijschool Voorburg

Vraag een vrijblijvende proef motorrijles aan van € 2,50 bij Motorrijschool Delfin!