Motorrijschool Ypenburg

Leren motorrijden bij een motorrijschool in Ypenburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij motorrijschool Ypenburg Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger van zeer hoog niveau. Vandaar dat jij straks snel slaagt voor je motorrijbewijs!

Professionele rijles bij Motorrijschool Ypenburg

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste nieuws. Door middel van een instructiekaart worden alle punten van het rijden aan jou geleerd, daardoor ben je straks helemaal klaar voor je praktijkexamen bij het CBR. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen. Daarnaast hoef je bij rijschool Delfin ook niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je op de motor.

Motorrijschool in Ypenburg

Geheel vrijblijvende proef motorrijles

Rijschool Delfin is DE motorrijschool Ypenburg voor het halen van jouw auto of motor-rijbewijs. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles bij motorrijschool Ypenburg. Dan zien we jou binnenkort met je motorrijbewijs achter het stuur!

Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel met je motor de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage

Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw motorrijbewijs bij Motorrijschool Ypenburg

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!