Motorrijschool

Ben jij op zoek naar de beste motorrijschool van Zuid-Holland? Dan moet je bij Rijschool Delfin zijn! Wij hebben veel ervaring en weten precies hoe we jou op een veilige en efficiënte manier kunnen leren motorrijden. Bovendien is onze prijs/kwaliteit verhouding erg gunstig. Ben jij een student? Dan krijg jij 10% korting bij onze motorrijschool!

N

Vooraf ingekochte rijexamens, dus nooit een wachtrij voor je examen.

N

Eigen terrein met voldoende ruimte voor meerdere lessen.

Meld je nu aan voor een proefles in Den Haag!

Motorrijschool met een hoog slagingspercentage

Wanneer je een motorrijschool kiest, is het belangrijk om te vragen naar het slagingspercentage. Dit geeft namelijk een goede indicatie van de kwaliteit van de rijschool. Rijschool Delfin heeft een hoog slagingspercentage, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je bij ons in goede handen bent. Ook al is deze motorrijschool misschien niet in de buurt van je woonplaats, het loont om toch wat verder te reizen. Wij hebben namelijk een aantal interessante extra’s die andere rijscholen niet hebben. Zo kan je online in eigen tempo jouw motor theorie volgen.

Motorrijschool

De beste motorrijschool met een reden!

Rijschool Delfin is niet zomaar de beste motorrijschool van Zuid-Holland. Zo hebben wij de beste instructeurs, een eigen terrein waarop je kan oefenen, online theorie cursus en de mogelijkheid om zelfs in weekenden en avonden te lessen. Kortom, dit is de succesformule waarmee jij gegarandeerd jouw motorrijbewijs haalt! Wacht niet langer en meld je direct aan via onze website.

Verschillende pakketten om uit te kiezen

Wanneer je bij ons aanmeldt, heb je de keuze uit verschillende pakketten. Zo kan je kiezen voor een standaardpakket, maar is er ook een premium pakket beschikbaar. Dit laatste pakket is wat duurder, maar je krijgt er wel een aantal extra’s voor terug. Zo krijg je een tussentijdse toets en meer rijlessen. Natuurlijk kan je ook eerst een proefles afnemen, waarna onze instructeur het aantal lessen zal aanbevelen.

Motorrijschool met een vaste instructeur

Als jij begint met lessen bij onze motorrijschool, krijg je een vaste instructeur toegewezen. Dit heeft verschillende voordelen. Zo leer je jouw instructeur beter kennen en weet je precies wat zijn of haar stijl is. Daarnaast kan je bij problemen of vragen altijd terecht bij jouw instructeur, iets wat niet mogelijk is wanneer je telkens een andere instructeur hebt. Kortom, een vaste instructeur zorgt ervoor dat jouw lessen soepel verlopen.

Snel slagen bij onze motorrijschool

Onze instructeurs lijden jou zo goed mogelijk op om zo snel mogelijk te slagen. Wanneer je alle theorie onder de knie hebt, zal je een aantal praktijklessen volgen. Tijdens deze lessen leer je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook bijzondere manoeuvres. Wij gaan net wat verder hierin om van jou een ervaren motorrijder te maken. Wanneer je slaagt, ben je officieel motorrijder!

Meedoen aan een proefles

Wil je eerst kennis maken met onze motorrijschool voordat jij je aanmeldt? Dat kan! Wij bieden namelijk proeflessen aan, waarmee je een beetje kunt oefenen en kennis kan maken met de instructeur. Zo kan je rustig beslissen of je wel of niet bij ons wilt lessen. Meld je snel aan via onze website!

Wanneer wil jij beginnen bij onze motorrijschool?

Zoals je hebt kunnen lezen, is Rijschool Delfin de beste motorrijschool van Zuid-Holland. Wij bieden verschillende pakketten aan, waardoor je altijd iets kan vinden dat bij jou past. Bovendien hebben wij een hoog slagingspercentage en is onze prijs/kwaliteit verhouding erg gunstig. Wacht niet langer en meld je direct aan via onze website!

Contact

Heb jij vragen over onze motorrijschool? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 401 29 55 of stuur een e-mail naar info@rijschooldelfin.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze rijschool. Adres: Laan van Waalhaven 301a, 2497 GL Den Haag/Ypenburg. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan zeker op Facebook!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met de lessen?
Momenteel is er geen wachttijd, er kan direct gestart worden met rijlessen.
Waarom duren de lessen geen hele uren?
Wij hebben uit ervaring gemerkt dat 100 minuten de optimale lestijd is, qua concentratie en leerlijn. Bij de meeste rijscholen wordt in blokken van 1 of 2 uur gereden. Bij ons hoef je dus geen tijd te verspillen door te kort of te lang achter het stuur te zitten, en kom je uiteindelijk dus ook goedkoper uit.
Krijg ik altijd rijlessen van dezelfde instructeur?
Ja, je rijdt altijd met dezelfde instructeur. Hij leert je op deze manier goed kennen, en zal jou op de beste manier begeleiden naar het halen van je rijbewijs.
Hoe oud moet je zijn om motor rijlessen te mogen nemen?
Kan ik op mijn eigen tempo leren?
Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt nemen en hoelang je over de hele rijopleiding wilt doen. Wij adviseren wel om in ieder geval minimaal 1 blok per week te rijden, aangezien je het rijden dan sneller oppakt.
Kan ik op elk moment een rijles afzeggen?
Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.
Hoe is de opleiding opgebouwd?
Wij werken met een instructiekaart, waarop jouw eigen lesplan staat. Hierop worden je vorderingen bijgehouden en weet je dus precies waar je aan toe bent. De lessen lopen van makkelijk naar moeilijk.
Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig?
Dit hangt heel erg af van hoe snel jij de lessen oppakt. Gemiddeld heeft een leerling 40-45 lessen nodig voor hij kan afrijden.
Wanneer kan ik afrijden?
Als jouw rij-instructeur denkt dat je goed genoeg kunt rijden om het praktijkexamen te halen, leg je bij een collega-instructeur een proefexamen af. Als je het juiste niveau hebt behaald, vragen we voor jou je examen aan, en kun je gaan afrijden, om in 1 keer te slagen.
Kan ik een lespakket ook in meerdere delen betalen?
Het is mogelijk om pakketten in termijnen te betalen, in overleg met je instructeur.
Ik heb al lessen gehad bij een andere Rijschool, kan ik dan alsnog bij Rijschool Delfin komen?
Ja, dat kan. We proberen zo goed mogelijk verder te gaan waar je was gebleven.
Kan ik ook een bijscholings- of opfriscursus bij jullie volgen?
Ja, dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Meld je nu aan voor een proefles in Den Haag