Haal jouw autorijbewijs in Leidschendam

Wil jij je autorijlessen volgen in Leidschendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin in Leidschendam zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je autorijlessen kunt volgen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt met jouw auto of motor .

De autorijschool in de buurt

Voor het behalen van je rijbewijs in Leidschendam ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij in je eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele autorijlessen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Rijlessen in Leidschendam

Rijlessen van een professionele rij-instructeur in Leidschendam

De goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een instructiekaart worden alle aspecten van het autorijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je auto of motor rijexamen. De rijlessen verlopen ontspannen en worden afgestemd op de leerling. Je hoeft bij Rijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Je motorrijbewijs halen in Leidschendam? Ook dat kan bij Delfin!

Onze rijschool in Leidschendam

De rijlessen bij onze rijschool worden gegeven door professionele rij-instructeurs met jarenlange ervaring. Zo leer je bij Rijschool Delfin altijd van de beste!

Al honderden personen hebben hun rijbewijs kunnen halen met behulp van onze rijlessen en expertise. Ben jij de volgendie die we kunnen helpen met het behalen van een auto en/of motorrijbewijs?

De voordelen van rijschool Delfin

Bij Rijschool Delfin in Leidschendam bieden we alleen het beste aan onze leerlingen. Onze ervaren rij-instructeurs vinden het erg leuk om jou op een snelle maar ook professionele manier te begeleiden in het behalen van jouw rijbewijs.

Onze rijles methode

Hoe helpen we jou met het behalen van je rijbewijs in Leidschendam? Als eerste kun je bij Rijschool Delfin een proefles afnemen. Zo kun je kijken of wij de juiste rijschool in Leidschendam voor jou zijn. Zijn we een goede match? Dan kunnen we van start gaan met de rijlessen! Deze rijlessen worden gegeven aan de hand van een instructiekaart. Deze instructiekaart geeft aan waar we aan gewerkt hebben en waar we nog aan moeten werken. Via deze methode ben je straks helemaal klaargestoomd voor je praktijkexamen. Onze rijlessen zijn erg klantgericht en verlopen soepel. Bij ons heb je geen last van een gestreste of onaardige instructeur naast het stuur.

Rookvrije auto’s

Onze auto’s zijn uiteraard rookvrij en je hebt altijd een vaste rij-instructeur. Op deze manier heb je ten alle tijden een instructeur die weet wat je niveau is en waar er per les aan gewerkt moet worden.

Vaste instructeur en thuis worden opgehaald

Naast dat je altijd een vaste instructeur hebt, bieden wij ook de mogelijkheid om opgehaald te worden voor je rijles. Uiteraard wordt je na de rijles ook weer netjes thuis afgezet. Je hoeft dus niet naar onze rijschool in Leidschendam te komen voor je rijlessen.

Wat onze leerlingen over ons zeggen

Met maar liefst 5 sterren op basis van ruim 260 reviews kunnen we stellen dat onze leerlingen ontzettend enthousiast zijn over onze manier van lesgeven en vriendelijkheid van onze rij-instructeurs. Hier zijn we erg trots op!

Met de hulp van Moes in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het zelf ook erg fijn dat de lessen goed gestructureerd waren en dat voortgang op een overzichtelijke manier word weergegeven. Ook werk je echt toe naar een doel, veilig en vlot rijden. Zeker een aanrader!
Jelle
Jelle
10:46 22 Oct 19
Na eerst bij een andere rijschool gezeten te hebben kwam ik bij Moes terecht. Dit was een enorm verschil met mijn vorige rijschool in positieve zin. Ik heb hier echt geleerd hoe je goed moet autorijden. De goede instructies en goede feedback heb ik heel veel aan gehad. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
David Wolfrat
David Wolfrat
11:53 16 Oct 19
Ik heb echt een hele toffe tijd gehad bij cav. Hij zorgt ervoor dat motorrijden alleen maar leuker wordt en dat je op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Je krijgt goede tips die jou vooruit helpen en die ervoor zorgen dat je zelf met een vertrouwd gevoel de weg op gaat.
Danielle Stobbe
Danielle Stobbe
11:39 16 Oct 19
Ik heb rijles gehad van Durak bij Delfin en heb mijn examen in een keer gehaald! Durak is een goede rijinstructeur die zijn studenten goed volgt en helpt verbeteren. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik kon afrijden pas als ik het niveau echt had bereikt, om het vlot in een keer te halen. Ik raad Durak zeker aan als het best uit je rijles wilt halen, met glimlach, muziek en natuurlijk goed rijden.
dario van wagensveld
dario van wagensveld
14:13 13 Oct 19
Ik heb mijn rijbewijs gehaald door het vertrouwen wat Durak mij heeft gegeven. Na het bij twee andere rijscholen te hebben geprobeerd, heeft Durak mij naar een hoger niveau weten te brengen waardoor ik vertrouwen heb dat het alleen op de weg ook goed gaat komen. Erg fijne lessen, duidelijke uitleg en goede verbeterpunten.
Renee Aghina
Renee Aghina
09:06 11 Oct 19
Na een jaar niet gereden te hebben was mijn zelfvertrouwen op de motor een beetje weggezakt. Voordat ik weer op de motor zou stappen wilde ik een opfris lesje. Cav heeft me met open armen ontvangen en we hebben twee uur heerlijk gereden. Van tevoren kort besproken waar ik op moest letten tijdens het rijden en onderweg een aantal keer gestopt en handige feedback gehad. Het was een lekkere rit met een gezellige instructeur. Heel erg bedankt Cav!
Yvonne Licher
Yvonne Licher
16:46 31 Aug 19
Heb les gehad bij Moes en in een keer geslaagd voor mijn examen. Erg nuttige en ook gezellige lessen!
A.E. Lysiahme
A.E. Lysiahme
10:51 30 Jan 19
Hele leuke en leerzame lessen gehad van Moes. Ik heb enorm veel van hem geleerd en het was altijd gezellig in de auto. Hij gaf goede feedback waar ik veel aan had en meteen mee aan de slag kon. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!!
Manouk van de Wiel
Manouk van de Wiel
10:06 03 Jan 19
Vanochtend bij m'n 1e rijexamen meteen geslaagd, dankzij de goede lessen van Moes! Altijd een gezellige en relaxte sfeer in de auto, maar als het nodig is zegt hij wel waar het op staat. Door Moes z'n eerlijkheid en de evaluatiemomenten tijdens elke les, weet je goed waar je aan toe bent en waar je op moet letten om te verbeteren.
Pauline Eshuis
Pauline Eshuis
14:08 27 Dec 18
In 7 maanden heeft Durak me leren autorijden op een zeer prettige manier! Tijdens en na de les hadden we feedbackmomenten waardoor ik wist waar ik nog verbeteringen kon maken. Ik heb me altijd veilig gevoeld en vaak gelachen tijdens mijn lessen; dankjewel Durak!
Isabelle Laros
Isabelle Laros
13:00 18 Dec 18
Zeker een aanrader voor mensen die bezig zijn met een goed rijschool te zoeken. Hebben Tolga en Mus allebei gehad als instructeur, ze zijn heel aardige en vrolijk, daarnaast geven ze ook nuttige feedbacks. Hebben echt veel geleerd en het exam geslaagd dankzij Delfin.
David Fang
David Fang
21:13 29 Nov 18
Had my driving lessons with Durak, who is a top instructor with very good communication skills in English. Strongly recommend Durak to international students and ofcourse to other people as well. Always on time and very clear instructions and tips during lessons. Thanks Durak!
M.Waqas Hayat
M.Waqas Hayat
15:48 18 Jan 18
Rijbewijs in een keer gehaald bij Durak. Durak geeft erg chille rijlessen, altijd rustig en kalm, geeft duidelijk uitlegd, goed feedback wanneer het wat minder gaat en eerlijk. Goed voorbereid op examen door streng en hoog streef niveau te hebben en daardoor in een keer gehaald, thx Durak!
peywand sulyman
peywand sulyman
14:43 18 Jan 18
Zeer fijn gelest bij rijschool Delfin met instructeur Durak. Altijd kalm en met goede feedback waar je wat aan hebt. Verder goede lessen met prettige auto, altijd netjes op tijd, kan het van harte aanraden.
Martijn Folmer
Martijn Folmer
18:12 08 Jan 18
Durak can give driving lessons in English and explain things well. I appreciate it that Durak can give lessons on Saturdays. He is sharp and gives good critics. Also his notes are helpful. I would recommend him to be your instructor.
Zhuorui Zhang
Zhuorui Zhang
17:29 08 Jan 18
Deze Tony is echt een topgozer! Altijd lachen in de lessen, maar hij leert 't je wel! Als je in Delft woont ga je beter met Tony rijden!
Maximiliaan Boerma
Maximiliaan Boerma
08:26 06 Dec 17
Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen in Delft e.o. Leuke, gezellige rijlessen gehad. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd; iedere les weer. Je gaat afrijden als je er klaar voor bent, dan slaag je in 1x net als ik! Flexibel qua lestijden en altijd op tijd voor de deur. Kortom: de beste rijschool van Delft als je het mij vraagt!
Anja Meijer
Anja Meijer
15:57 22 Nov 17
Goede rijschool! De lessen waren altijd gezellig en nuttig. Je krijgt duidelijke uitleg over verschillende situaties, ook met behulp van (live) beeldmateriaal.
Carlijn B
Carlijn B
12:46 12 Oct 17
Dankzij de goede en leuke rijlessen van Tony in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Tijdens de rijlessen krijg je goede feedback en je doet pas examen als je er echt klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel je examen kan doen.Zoek je een rijschool in Delft of omgeving waar je op jouw tempo goed leert rijden, dan is Delfin zeker een aanrader!!
Benne de Bakker
Benne de Bakker
15:09 11 Oct 17
Super rijschool! Heeft me in korte tijd naar een veel hoger niveau gebracht. Vriendelijke mensen die je je op je gemak laten voelen. Helemaal top!
Don Van Laere
Don Van Laere
08:06 02 Oct 17
Fijne rijschool met goede voorbereiding op het rijexamen. Durak was erg flexibel met lessen plannen, gaf goed onderbouwde kritiek en liet me op mn gemak voelen. Na 5 maanden rijbewijs in 1x gehaald als gevolg, zeker een aanrader!
Mats Wassink
Mats Wassink
09:37 25 Sep 17
Recommend it to everyone.
felix spiegel
felix spiegel
18:27 02 Oct 15

Geheel vrijblijvende proefles in Leidschendam

Rijschool Delfin is de juiste keuze voor het halen van je rijbewijs in Leidschendam. Regel dus zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende proefles in Leidschendam, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Veilige motorrijlessen

Delfin heeft een goede reputatie als het aankomt op kwaliteit als motorrijschool van Rijswijk, onze motoren en kleding zijn veilig en goed onderhouden. We beseffen dat je als onervaren bestuurder kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom vinden we dat je dat je daarom moet kunnen vertrouwen op je apparatuur.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw autorijbewijs in Leidschendam bij rijschool Delfin

Autorijles in Leidschendam

Ben je op zoek naar een goede rijschool om rijlessen te volgen in Leidschendam? Rijschool Delfin staat voor je klaar. Met onze goed gelegen rijschool bieden we rijlessen aan in en rondom Leidschendam.

Al honderden leerlingen zou je voorgegaan bij onze enthousiaste instructeurs. Door onze methode en manier van les geven kun je spreken van hoge kwaliteit rijlessen waardoor je binnen een mum van tijd je rijbewijs haalt.

Heb je je rijbewijs al gehaald maar ben je toe aan een opfriscursus? Ook dan kan je bij ons terecht. Vraag een proefles voor de auto aan om te zien of wij de juiste rijschool in Leidschendam voor jou zijn.

 

Begin al vanaf 16,5 jaar!

Je rijbewijs halen op een jonge leeftijd is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze samenwerking met 2toDrive stelt ons in staat om onze leerlingen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar al rijlessen te geven. Ook kun je vanaf je 16e jaar al een theorie-examen doen. Hierdoor kun je al op je 17e in het bezet zijn van je rijbewijs B.

Prijslijst auto

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€ 2,50
Rijles 50 minuten
€ 42,50
Tussentijdse toets CBR
€ 195
Praktijkexamen CBR
€ 240
Faalangst examen CBR€ 295
BNOR examen CBR€ 270
Online theoriecursus€ 40

 

Vervolgpakket
12 rijlessen
 €510

 

Motorrijles in Leidschendam

Snelheid, adrenaline, gast geven… Je vindt het allemaal te gek. Dan is motorrijden echt iets voor jou! Naast autorijlessen biedt onze rijschool ook motorrijlessen in Leidschendam aan. Onze rij-instructeurs helpen jou van beginner tot echte professional achter het motorstuur.

De motorrijlessen bij onze rijschool in Leidschendam zijn van erg hoge kwaliteit. Elke les is erop gefocust om jou zo snel mogelijk en op de beste manier te leren motorrijden onder begeleiding van een ervaren rij-instructeur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het leertempo van elke individuele leerling.

Bij onze motorrijschool in Leidschendam krijg je les op een gloednieuwe KTM Duke 125. Ook kun je bij ons gebruik maken van motorkleding en helmen voor je rijlessen. Alle benodigdheden zijn aanwezig, dus je hoeft zelf aan niks meer te denken.

Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Leidschendam bij Rijschool Delfin kun je vol zelfvertrouwen zelfstandig de openbare weg op.

Prijslijst motor

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€2,50
Rijles 50 minuten
€40
AVB examen CBR
€195
Tussentijdse toets CBR
€210
AVD examen CBR€260
Online theoriecursus€40

 

Vervolgpakketten
10 rijlessen
16 rijlessen
 €400
€630

 

Veel gestelde vragen over rijlessen in Leidschendam

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van onze rijschool ligt op 59%.

Hoeveel kost een rijles?

Een enkele autorijles van 50 minuten kost €42,50,-. Voor een motorrijles van 50 minuten betaal je bij ons €40,-. Neem je echter een rijles pakket dan ben je per les wat goedkoper uit.

Hoeveel kost een proefles?

Bij onze rijschool in Leidschendam kost een proefles slechts €2,50,-.

Hoelang duren de rijlessen?

Je kunt bij ons kiezen tussen lessen van 50 en 100 minuten. Wel raden we altijd aan om lessen van 100 minuten te nemen zodat we meer tijd hebben voor een kwalitatieve les.

Zijn er rijlespakketten?

Bij onze rijschool bieden voor zowel de auto als voor de motor rijlespakketten aan.

Autorijles pakketten en motorrijles pakketten.

Hoeveel rijlessen gemiddeld?

Hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen is erg afhankelijk van hoe snel je het rijden oppikt.

Voor de auto ligt het gemiddelde tussen de 40 en 45 lessen.

Voor de motor ligt het gemiddelde tussen de 20 en 30 lessen.

Studenten krijgen korting bij Rijschool Delfin!

Studenten kunnen hun geld goed gebruiken. Daarom krijgen studenten bij Rijschool Delfin 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je student in Leidschendam? Geef dit dan aan bij je proefles of voor je eerste rijles om gebruik te kunnen maken van deze korting.

Haal snel je rijbewijs in Leidschendam

Wil je met behulp van de juiste lesmethode jouw autorijbewijs of motorrijbewijs halen bij onze rijschool in Leidschendam? Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen. Maak gebruik van een proefles bij onze rijschool zodat je zelf kunt ervaren hoe onze rijschool te werk gaat. Tot snel in onze rijlesauto.

Eerst een keer proberen?

Vraag een proefles aan!