Haal jouw auto of motorrijbewijs in Nootdorp

Wil jij je motorrijbewijs of auto rijbewijs halen in Nootdorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt met de auto of motor .

Rijschool Delfin in Nootdorp

Auto of motorrijlessen volgen? Dan ben je bij onze rijschool aan het goede adres. Bij Rijschool Delfin in Nootdorp zorgen we er samen voor dat jij op eigen tempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen voor auto en motor aan op hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt. 

Rijlessen van een erkend rij-instructeur

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs die altijd up to date zijn van het laatste technieken. Aan de hand van een instructiekaart worden alle punten van het autorijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de lesauto.

Vraag een gratis proefles aan

Rijschool Delfin is DE auto & motorrijschool van Nootdorp voor het nemen van auto of motorrijlessen. Neem nu contact op via het aanmeldingsformulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Veilige motorrijlessen

Delfin heeft een goede reputatie als het aankomt op kwaliteit als motorrijschool van Rijswijk, onze motoren en kleding zijn veilig en goed onderhouden. We beseffen dat je als onervaren bestuurder kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom is Delfin de motorrijschool voor veilige lessen!

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto of motor rijbewijs in Nootdorp bij rijschool Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!