Snel je auto of motorrijbewijs halen in Rijswijk

Voor het behalen van je rijbewijs in Rijswijk ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan voor de auto of motor van hoog niveau, zodat jij straks zelfstandig en veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Krijg les van een professionele rij-instructeur

De goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je autorijbewijs of motorrijbewijs. Aan de hand van een vorderingenkaart worden alle aspecten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen. De rijlessen verlopen ontspannen en worden afgestemd op de leerling. Je hoeft bij Rijschool Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel. 

Vrijblijvende proeflessen voor auto en motor

Rijschool Delfin is de beste keuze voor het halen van je rijbewijs in Rijswijk. Wil je graag eens een auto of motorrijles in Rijswijk afnemen? Maar weet je niet zeker of het iets voor je is. Vraag dan eens via de button hieronder een geheel vrijblijvende proefles aan, hopelijk zien we jou dan binnenkort bij een auto of motorrijles in Rijswijk.

 

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage. Voor zowel het autorijbewijs als het motorrijbewijs scoren we goed!

Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.

Z

Vaste instructeur

Voor welk rijbewijs je ook wilt gaan, je krijgt altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Veilige motorrijlessen

Delfin heeft een goede reputatie als het aankomt op kwaliteit als motorrijschool van Rijswijk, onze motoren en kleding zijn veilig en goed onderhouden. We beseffen dat je als onervaren bestuurder kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom vinden we dat je dat je daarom moet kunnen vertrouwen op je apparatuur.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Z

Altijd een rijschool dichtbij

Bij Rijschool Delfin kun je altijd lessen volgen bij een locatie bij jou in de buurt.Het maakt niet uit of je nu je rijbewijs wilt halen in Rijswijk of ergens anders.  Er is altijd wel een rijschool dichtbij.

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €10,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto of motor rijbewijs in Rijswijk bij Rijschool Delfin

Vraag een vrijblijvende proef motorrijles aan van € 2,50 bij Motorrijschool Delfin!