Rijschool Rijswijk: Snel je auto of motorrijbewijs halen bij Rijschool Delfin

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Rijswijk? Dan ben je bij Rijschool Delfin absoluut aan het goede adres! Bij onze rijschool in Rijswijk kun je zowel je motorrijbewijs als autorijbewijs behalen.

Samen zorgen we ervoor dat je snel maar ook op jouw eigen leertempo je rijbewijs kunt halen. We bieden professionele opleidingen aan voor de auto of motor van hoog niveau, zodat jij straks zelfstandig en veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Rijschool in Rijswijk

Krijg les van een professionele rij-instructeur

De goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs van Rijschool Delfin vinden het leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je autorijbewijs of motorrijbewijs. Aan de hand van een vorderingenkaart worden alle aspecten van het rijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen. De rijlessen in Rijswijk verlopen ontspannen en worden afgestemd op de leerling. 

De voordelen van onze rijschool in Rijswijk

Bij Rijschool Delfin weten we precies hoe we jou moeten opleiden voor het behalen van je motor- en/of autorijbewijs in Rijswijk.

Onze professionele rij-instructeurs halen jou altijd thuis op en zetten je weer thuis af aan het einde van de les. Verder zorgen we ervoor dat je altijd dezelfde rij-instructeur hebt en krijg je niet te maken met een onvriendelijke of chagrijnige instructeur.

Ook krijg je als student korting bij onze rijschool in Rijswijk. Vraag tijdens je proefles naar de voorwaarden of neem contact op via de mail.

Met de hulp van Moes in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het zelf ook erg fijn dat de lessen goed gestructureerd waren en dat voortgang op een overzichtelijke manier word weergegeven. Ook werk je echt toe naar een doel, veilig en vlot rijden. Zeker een aanrader!
Jelle
Jelle
10:46 22 Oct 19
Na eerst bij een andere rijschool gezeten te hebben kwam ik bij Moes terecht. Dit was een enorm verschil met mijn vorige rijschool in positieve zin. Ik heb hier echt geleerd hoe je goed moet autorijden. De goede instructies en goede feedback heb ik heel veel aan gehad. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
David Wolfrat
David Wolfrat
11:53 16 Oct 19
Ik heb echt een hele toffe tijd gehad bij cav. Hij zorgt ervoor dat motorrijden alleen maar leuker wordt en dat je op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Je krijgt goede tips die jou vooruit helpen en die ervoor zorgen dat je zelf met een vertrouwd gevoel de weg op gaat.
Danielle Stobbe
Danielle Stobbe
11:39 16 Oct 19
Ik heb rijles gehad van Durak bij Delfin en heb mijn examen in een keer gehaald! Durak is een goede rijinstructeur die zijn studenten goed volgt en helpt verbeteren. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik kon afrijden pas als ik het niveau echt had bereikt, om het vlot in een keer te halen. Ik raad Durak zeker aan als het best uit je rijles wilt halen, met glimlach, muziek en natuurlijk goed rijden.
dario van wagensveld
dario van wagensveld
14:13 13 Oct 19
Ik heb mijn rijbewijs gehaald door het vertrouwen wat Durak mij heeft gegeven. Na het bij twee andere rijscholen te hebben geprobeerd, heeft Durak mij naar een hoger niveau weten te brengen waardoor ik vertrouwen heb dat het alleen op de weg ook goed gaat komen. Erg fijne lessen, duidelijke uitleg en goede verbeterpunten.
Renee Aghina
Renee Aghina
09:06 11 Oct 19
Na een jaar niet gereden te hebben was mijn zelfvertrouwen op de motor een beetje weggezakt. Voordat ik weer op de motor zou stappen wilde ik een opfris lesje. Cav heeft me met open armen ontvangen en we hebben twee uur heerlijk gereden. Van tevoren kort besproken waar ik op moest letten tijdens het rijden en onderweg een aantal keer gestopt en handige feedback gehad. Het was een lekkere rit met een gezellige instructeur. Heel erg bedankt Cav!
Yvonne Licher
Yvonne Licher
16:46 31 Aug 19
Heb les gehad bij Moes en in een keer geslaagd voor mijn examen. Erg nuttige en ook gezellige lessen!
A.E. Lysiahme
A.E. Lysiahme
10:51 30 Jan 19
Hele leuke en leerzame lessen gehad van Moes. Ik heb enorm veel van hem geleerd en het was altijd gezellig in de auto. Hij gaf goede feedback waar ik veel aan had en meteen mee aan de slag kon. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!!
Manouk van de Wiel
Manouk van de Wiel
10:06 03 Jan 19
Vanochtend bij m'n 1e rijexamen meteen geslaagd, dankzij de goede lessen van Moes! Altijd een gezellige en relaxte sfeer in de auto, maar als het nodig is zegt hij wel waar het op staat. Door Moes z'n eerlijkheid en de evaluatiemomenten tijdens elke les, weet je goed waar je aan toe bent en waar je op moet letten om te verbeteren.
Pauline Eshuis
Pauline Eshuis
14:08 27 Dec 18
In 7 maanden heeft Durak me leren autorijden op een zeer prettige manier! Tijdens en na de les hadden we feedbackmomenten waardoor ik wist waar ik nog verbeteringen kon maken. Ik heb me altijd veilig gevoeld en vaak gelachen tijdens mijn lessen; dankjewel Durak!
Isabelle Laros
Isabelle Laros
13:00 18 Dec 18
Zeker een aanrader voor mensen die bezig zijn met een goed rijschool te zoeken. Hebben Tolga en Mus allebei gehad als instructeur, ze zijn heel aardige en vrolijk, daarnaast geven ze ook nuttige feedbacks. Hebben echt veel geleerd en het exam geslaagd dankzij Delfin.
David Fang
David Fang
21:13 29 Nov 18
Had my driving lessons with Durak, who is a top instructor with very good communication skills in English. Strongly recommend Durak to international students and ofcourse to other people as well. Always on time and very clear instructions and tips during lessons. Thanks Durak!
M.Waqas Hayat
M.Waqas Hayat
15:48 18 Jan 18
Rijbewijs in een keer gehaald bij Durak. Durak geeft erg chille rijlessen, altijd rustig en kalm, geeft duidelijk uitlegd, goed feedback wanneer het wat minder gaat en eerlijk. Goed voorbereid op examen door streng en hoog streef niveau te hebben en daardoor in een keer gehaald, thx Durak!
peywand sulyman
peywand sulyman
14:43 18 Jan 18
Zeer fijn gelest bij rijschool Delfin met instructeur Durak. Altijd kalm en met goede feedback waar je wat aan hebt. Verder goede lessen met prettige auto, altijd netjes op tijd, kan het van harte aanraden.
Martijn Folmer
Martijn Folmer
18:12 08 Jan 18
Durak can give driving lessons in English and explain things well. I appreciate it that Durak can give lessons on Saturdays. He is sharp and gives good critics. Also his notes are helpful. I would recommend him to be your instructor.
Zhuorui Zhang
Zhuorui Zhang
17:29 08 Jan 18
Deze Tony is echt een topgozer! Altijd lachen in de lessen, maar hij leert 't je wel! Als je in Delft woont ga je beter met Tony rijden!
Maximiliaan Boerma
Maximiliaan Boerma
08:26 06 Dec 17
Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen in Delft e.o. Leuke, gezellige rijlessen gehad. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd; iedere les weer. Je gaat afrijden als je er klaar voor bent, dan slaag je in 1x net als ik! Flexibel qua lestijden en altijd op tijd voor de deur. Kortom: de beste rijschool van Delft als je het mij vraagt!
Anja Meijer
Anja Meijer
15:57 22 Nov 17
Goede rijschool! De lessen waren altijd gezellig en nuttig. Je krijgt duidelijke uitleg over verschillende situaties, ook met behulp van (live) beeldmateriaal.
Carlijn B
Carlijn B
12:46 12 Oct 17
Dankzij de goede en leuke rijlessen van Tony in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Tijdens de rijlessen krijg je goede feedback en je doet pas examen als je er echt klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel je examen kan doen.Zoek je een rijschool in Delft of omgeving waar je op jouw tempo goed leert rijden, dan is Delfin zeker een aanrader!!
Benne de Bakker
Benne de Bakker
15:09 11 Oct 17
Super rijschool! Heeft me in korte tijd naar een veel hoger niveau gebracht. Vriendelijke mensen die je je op je gemak laten voelen. Helemaal top!
Don Van Laere
Don Van Laere
08:06 02 Oct 17
Fijne rijschool met goede voorbereiding op het rijexamen. Durak was erg flexibel met lessen plannen, gaf goed onderbouwde kritiek en liet me op mn gemak voelen. Na 5 maanden rijbewijs in 1x gehaald als gevolg, zeker een aanrader!
Mats Wassink
Mats Wassink
09:37 25 Sep 17
Recommend it to everyone.
felix spiegel
felix spiegel
18:27 02 Oct 15

Vrijblijvende proeflessen voor auto en motor

Rijschool Delfin is de beste keuze voor het halen van je rijbewijs in Rijswijk. Om een goed beeld te krijgen van onze rijschool in Rijswijk en onze methode raden we je aan om eens een proefles te nemen. Wil je graag eens een auto- of motorrijles in Rijswijk afnemen, maar weet je niet zeker of het iets voor je is? Vraag dan via de button hieronder een geheel vrijblijvende proefles aan, hopelijk zien we jou dan binnenkort bij een auto of motorrijles in Rijswijk.

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage. Voor zowel het autorijbewijs als het motorrijbewijs scoren we goed!

Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.

Z

Vaste instructeur

Voor welk rijbewijs je ook wilt gaan, je krijgt altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Veilige motorrijlessen

Delfin heeft een goede reputatie als het aankomt op kwaliteit als motorrijschool van Rijswijk, onze motoren en kleding zijn veilig en goed onderhouden. We beseffen dat je als onervaren bestuurder kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom vinden we dat je dat je daarom moet kunnen vertrouwen op je apparatuur.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Z

Altijd een rijschool dichtbij

Bij Rijschool Delfin kun je altijd lessen volgen bij een locatie bij jou in de buurt.Het maakt niet uit of je nu je rijbewijs wilt halen in Rijswijk of ergens anders.  Er is altijd wel een rijschool dichtbij.

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto of motor rijbewijs in Rijswijk bij Rijschool Delfin

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!