• Haal jouw autorijbewijs bij Rijschool Delfin
  Haal jouw rijbewijs bij Rijschool Delfin
  Meer informatie
  Hoog slagingspercentage
  Rijles in avond en weekend
  Studenten altijd korting
 • Haal jouw motorrijbewijs bij Rijschool Delfin
  Motorrijbewijs halen?
  Meer informatie
  Zaterdag
  Zondag
  In de avond
  Meld je nu aan voor een rijles!
  Les wanneer jij wilt

Haal jouw rijbewijs in Wateringen

Wil jij je auto of motor rijbewijs halen in Wateringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Uw rijschool in Wateringen

Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Delfin in Wateringen zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je auto of motor rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Goede rijlessen van een professionele rijinstructeur

Rijschool Delfin heeft goed opgeleide, ervaren rij-instructeurs, die het leuk vinden om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Aan de hand van een instructiekaart worden alle aspecten van het autorijden aan jou geleerd, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen, en je hoeft bij Delfin niet bang te zijn voor een zuurpruim naast je in de bijrijdersstoel.

Geheel vrijblijvende proefles

Rijschool Delfin in Wateringen is de beste keuze voor het halen van je rijbewijs. Regel dus snel een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €10,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto of motor rijbewijs in Wateringen bij rijschool Delfin

Vraag een vrijblijvende proef motorrijles aan van € 2,50 bij Motorrijschool Delfin!