Rijschool Zoetermeer: voor het halen van je autorijbewijs én motorrijbewijs

Op zoek naar een rijschool in Zoetermeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Rijschool Delfin zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk je auto- en motorrijbewijs kunt halen! Wij bieden professionele rijopleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig de weg op kunt. Hier vind je meer informatie over het halen van je rijbewijs in Zoetermeer.

Onze rijschool in Zoetermeer

Onze rijschool in Zoetermeer is gespecialiseerd in het geven van auto- en motorrijlessen. Deze rijlessen worden gegeven door professionele rij-instructeurs die hun vak al jaren succesvol uitvoeren. Op deze manier leer je van de beste!

Onze rijschool heeft al honderden personen mogen helpen met het halen van hun auto- en motorrijbewijs. Ben jij de volgende die we kunnen helpen met het behalen van het rijbewijs?

Rijschool in Zoetermeer

De voordelen van rijschool Delfin

Bij Rijschool Delfin in Zoetermeer bieden we alleen het beste aan onze leerlingen. Onze ervaren rij-instructeurs vinden het ontzettend leuk om jou op een snelle en professionele manier te begeleiden in het behalen van jouw rijbewijs.

Onze rijles methode

Maar hoe gaat het halen van je rijbewijs bij Rijschool Delfin in Zoetermeer in zijn werking? Als eerste stap kun je bij ons een proefles afnemen om te kijken of wij de juiste rijschoolkeuze voor je zijn. Zijn we een goede match? Dan kunnen we van start gaan met de lessen! Deze lessen geven wij aan de hand van een instructiekaart. Hier worden alle punten van het autorijden en motorrijden aan jou geleerd. Op deze manier ben je straks helemaal klaargestoomd voor je praktijkexamen. De rijlessen zijn klantgericht, verlopen ontspannen en je hoeft bij onze rijschool niet bang te zijn voor een zuurpruim als instructeur.

Rookvrije auto’s

Onze auto’s zijn uiteraard rookvrij en je hebt altijd een vaste rij-instructeur. Op deze manier heb je ten alle tijden een instructeur die weet wat je niveau is en waar er per les aan gewerkt moet worden.

Vaste instructeur en thuis worden opgehaald

Naast een vaste instructeur bieden wij ook de mogelijkheid om opgehaald te worden voor de rijles, en weer thuis afgezet te worden na je rijles. Je hoeft dus niet naar onze rijschool te komen voor je rijlessen.

Wat onze leerlingen over ons zeggen

Onze leerlingen zijn altijd onzettend enthousiast over onze manier van les geven en de vriendelijkheid van onze rij-instructeurs. Om onder anderen deze redenen scoren wij maar liefst 5 sterren op basis van ruim 260 reviews. En daar zijn we trots op!

Met de hulp van Moes in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het zelf ook erg fijn dat de lessen goed gestructureerd waren en dat voortgang op een overzichtelijke manier word weergegeven. Ook werk je echt toe naar een doel, veilig en vlot rijden. Zeker een aanrader!
Jelle
Jelle
10:46 22 Oct 19
Na eerst bij een andere rijschool gezeten te hebben kwam ik bij Moes terecht. Dit was een enorm verschil met mijn vorige rijschool in positieve zin. Ik heb hier echt geleerd hoe je goed moet autorijden. De goede instructies en goede feedback heb ik heel veel aan gehad. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
David Wolfrat
David Wolfrat
11:53 16 Oct 19
Ik heb echt een hele toffe tijd gehad bij cav. Hij zorgt ervoor dat motorrijden alleen maar leuker wordt en dat je op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Je krijgt goede tips die jou vooruit helpen en die ervoor zorgen dat je zelf met een vertrouwd gevoel de weg op gaat.
Danielle Stobbe
Danielle Stobbe
11:39 16 Oct 19
Ik heb rijles gehad van Durak bij Delfin en heb mijn examen in een keer gehaald! Durak is een goede rijinstructeur die zijn studenten goed volgt en helpt verbeteren. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik kon afrijden pas als ik het niveau echt had bereikt, om het vlot in een keer te halen. Ik raad Durak zeker aan als het best uit je rijles wilt halen, met glimlach, muziek en natuurlijk goed rijden.
dario van wagensveld
dario van wagensveld
14:13 13 Oct 19
Ik heb mijn rijbewijs gehaald door het vertrouwen wat Durak mij heeft gegeven. Na het bij twee andere rijscholen te hebben geprobeerd, heeft Durak mij naar een hoger niveau weten te brengen waardoor ik vertrouwen heb dat het alleen op de weg ook goed gaat komen. Erg fijne lessen, duidelijke uitleg en goede verbeterpunten.
Renee Aghina
Renee Aghina
09:06 11 Oct 19
Na een jaar niet gereden te hebben was mijn zelfvertrouwen op de motor een beetje weggezakt. Voordat ik weer op de motor zou stappen wilde ik een opfris lesje. Cav heeft me met open armen ontvangen en we hebben twee uur heerlijk gereden. Van tevoren kort besproken waar ik op moest letten tijdens het rijden en onderweg een aantal keer gestopt en handige feedback gehad. Het was een lekkere rit met een gezellige instructeur. Heel erg bedankt Cav!
Yvonne Licher
Yvonne Licher
16:46 31 Aug 19
Heb les gehad bij Moes en in een keer geslaagd voor mijn examen. Erg nuttige en ook gezellige lessen!
A.E. Lysiahme
A.E. Lysiahme
10:51 30 Jan 19
Hele leuke en leerzame lessen gehad van Moes. Ik heb enorm veel van hem geleerd en het was altijd gezellig in de auto. Hij gaf goede feedback waar ik veel aan had en meteen mee aan de slag kon. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!!
Manouk van de Wiel
Manouk van de Wiel
10:06 03 Jan 19
Vanochtend bij m'n 1e rijexamen meteen geslaagd, dankzij de goede lessen van Moes! Altijd een gezellige en relaxte sfeer in de auto, maar als het nodig is zegt hij wel waar het op staat. Door Moes z'n eerlijkheid en de evaluatiemomenten tijdens elke les, weet je goed waar je aan toe bent en waar je op moet letten om te verbeteren.
Pauline Eshuis
Pauline Eshuis
14:08 27 Dec 18
In 7 maanden heeft Durak me leren autorijden op een zeer prettige manier! Tijdens en na de les hadden we feedbackmomenten waardoor ik wist waar ik nog verbeteringen kon maken. Ik heb me altijd veilig gevoeld en vaak gelachen tijdens mijn lessen; dankjewel Durak!
Isabelle Laros
Isabelle Laros
13:00 18 Dec 18
Zeker een aanrader voor mensen die bezig zijn met een goed rijschool te zoeken. Hebben Tolga en Mus allebei gehad als instructeur, ze zijn heel aardige en vrolijk, daarnaast geven ze ook nuttige feedbacks. Hebben echt veel geleerd en het exam geslaagd dankzij Delfin.
David Fang
David Fang
21:13 29 Nov 18
Had my driving lessons with Durak, who is a top instructor with very good communication skills in English. Strongly recommend Durak to international students and ofcourse to other people as well. Always on time and very clear instructions and tips during lessons. Thanks Durak!
M.Waqas Hayat
M.Waqas Hayat
15:48 18 Jan 18
Rijbewijs in een keer gehaald bij Durak. Durak geeft erg chille rijlessen, altijd rustig en kalm, geeft duidelijk uitlegd, goed feedback wanneer het wat minder gaat en eerlijk. Goed voorbereid op examen door streng en hoog streef niveau te hebben en daardoor in een keer gehaald, thx Durak!
peywand sulyman
peywand sulyman
14:43 18 Jan 18
Zeer fijn gelest bij rijschool Delfin met instructeur Durak. Altijd kalm en met goede feedback waar je wat aan hebt. Verder goede lessen met prettige auto, altijd netjes op tijd, kan het van harte aanraden.
Martijn Folmer
Martijn Folmer
18:12 08 Jan 18
Durak can give driving lessons in English and explain things well. I appreciate it that Durak can give lessons on Saturdays. He is sharp and gives good critics. Also his notes are helpful. I would recommend him to be your instructor.
Zhuorui Zhang
Zhuorui Zhang
17:29 08 Jan 18
Deze Tony is echt een topgozer! Altijd lachen in de lessen, maar hij leert 't je wel! Als je in Delft woont ga je beter met Tony rijden!
Maximiliaan Boerma
Maximiliaan Boerma
08:26 06 Dec 17
Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen in Delft e.o. Leuke, gezellige rijlessen gehad. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd; iedere les weer. Je gaat afrijden als je er klaar voor bent, dan slaag je in 1x net als ik! Flexibel qua lestijden en altijd op tijd voor de deur. Kortom: de beste rijschool van Delft als je het mij vraagt!
Anja Meijer
Anja Meijer
15:57 22 Nov 17
Goede rijschool! De lessen waren altijd gezellig en nuttig. Je krijgt duidelijke uitleg over verschillende situaties, ook met behulp van (live) beeldmateriaal.
Carlijn B
Carlijn B
12:46 12 Oct 17
Dankzij de goede en leuke rijlessen van Tony in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Tijdens de rijlessen krijg je goede feedback en je doet pas examen als je er echt klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel je examen kan doen.Zoek je een rijschool in Delft of omgeving waar je op jouw tempo goed leert rijden, dan is Delfin zeker een aanrader!!
Benne de Bakker
Benne de Bakker
15:09 11 Oct 17
Super rijschool! Heeft me in korte tijd naar een veel hoger niveau gebracht. Vriendelijke mensen die je je op je gemak laten voelen. Helemaal top!
Don Van Laere
Don Van Laere
08:06 02 Oct 17
Fijne rijschool met goede voorbereiding op het rijexamen. Durak was erg flexibel met lessen plannen, gaf goed onderbouwde kritiek en liet me op mn gemak voelen. Na 5 maanden rijbewijs in 1x gehaald als gevolg, zeker een aanrader!
Mats Wassink
Mats Wassink
09:37 25 Sep 17
Recommend it to everyone.
felix spiegel
felix spiegel
18:27 02 Oct 15

Geheel vrijblijvende proefles

Rijschool Delfin is in Zoetermeer de beste keuze voor het halen van je rijbewijs. Regel nu een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Studentenkorting

Bij Rijschool Delfin krijg je korting als je student bent. Alle studenten krijgen 10% korting op de eerste 10 lessen van Pakket A, B en C. Ben je lid bij de Zaak of de Toko? Dan krijg je nog €20,- extra korting bovenop de 10%.

Haal jouw auto, motor of scooterrijbewijs in Zoetermeer bij rijschool Delfin

Autorijles in Zoetermeer

Wil jij autorijlessen volgen in Zoetermeer? Rijschool Delfin staat voor je klaar. Met onze rijschool bieden wij lessen in en rondom Zoetermeer. Onze enthousiaste instructeurs helpen jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs door het geven van kwalitatieve rijlessen. Al honderden leerlingen zijn jou voor gegaan. Door onze methode en manier van les geven weten wij elke leerling op zijn gemak te stellen tijdens de eerste spannende rijlessen in Zoetermeer. Heb je je rijbewijs al gehaald maar ben je toe aan een opfriscursus? Ook dan kan je bij ons terecht. Vraag een proefles voor de auto aan om te zien of wij de juiste rijschool in Zoetermeer voor jou zijn.

 

Begin al vanaf 16,5 jaar!

Bij onze rijschool geloven we erin dat het halen van je rijbewijs op jonge leeftijd een flink voordeel geeft. Vaak pakken jonge leerlingen het autorijden sneller op. Onze samenwerking met 2toDrive biedt ons de mogelijkheid om onze leerlingen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar al rijlessen te geven. Ook kan je vanaf je 16e jaar al een theorie-examen doen. Dit biedt een mooie kans om op je 17e jaar al in het bezit te zijn van je rijbewijs B.

Prijslijst auto

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€ 2,50
Rijles 50 minuten
€ 42,50
Tussentijdse toets CBR
€ 195
Praktijkexamen CBR
€ 240
Faalangst examen CBR€ 295
BNOR examen CBR€ 270
Online theoriecursus€ 40

 

Vervolgpakket
12 rijlessen
 €510

 

Motorrijles in Zoetermeer

Hou je van snelheid, adrenaline en lekker gasgeven? Dan is motorrijden echt iets voor jou. Naast autorijlessen bieden we bij Rijschool Delfin ook motorrijlessen in Zoetermeer aan. Onze rij-instructeurs helpen jou van beginner tot echte professional als het gaat om motorrijden.

Onze professionele motorrijlessen in Zoetermeer en omgeving zijn van hoge kwaliteit. Zo zul je je altijd op je gemak voelen tijdens de rijlessen en kun je bij ons zo snel mogelijk je motorrijbewijs in Zoetermeer halen. Ook krijg je bij ons les op een gloednieuwe KTM Duke 125 en kun je bij ons nieuwe motorkleding en helmen lenen voor je lessen. Alle benodigdheden zijn aanwezig dus je hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Zoetermeer kun je met volle zelfvertrouwen zelfstandig de weg op!

Prijslijst motor

Proefles 50 minuten
In combinatie met een normale rijles
€2,50
Rijles 50 minuten
€40
AVB examen CBR
€195
Tussentijdse toets CBR
€210
AVD examen CBR€260
Online theoriecursus€40

 

Vervolgpakketten
10 rijlessen
16 rijlessen
 €400
€630

 

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zoetermeer

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van onze rijschool ligt op 59%.

Hoeveel kost een rijles?

Een enkele autorijles van 50 minuten kost €42,50,-. Voor een motorrijles van 50 minuten betaal je bij ons €40,-. Neem je echter een rijles pakket dan ben je per les wat goedkoper uit.

Hoeveel kost een proefles?

Bij onze rijschool in Zoetermeer kost een proefles slechts €2,50,-.

Hoelang duren de rijlessen?

Je kunt bij ons kiezen tussen lessen van 50 en 100 minuten. Wel raden we altijd aan om lessen van 100 minuten te nemen zodat we meer tijd hebben voor een kwalitatieve les.

Zijn er rijlespakketten?

Bij onze rijschool bieden voor zowel de auto als voor de motor rijlespakketten aan.

Autorijles pakketten en motorrijles pakketten.

Hoeveel rijlessen gemiddeld?

Hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen is erg afhankelijk van hoe snel je het rijden oppikt.

Voor de auto ligt het gemiddelde tussen de 40 en 45 lessen.

Voor de motor ligt het gemiddelde tussen de 20 en 30 lessen.

Studenten krijgen korting bij Rijschool Delfin!

Studneten hebben hun geld hard nodig. Daarom krijgen studenten bij onze rijschool 10% korting op de eerste 10 lessen. Ben je student in Zoetermeer? Geef dit dan aan bij je proefles of voor je eerste rijles om gebruik te kunnen maken van deze korting.

Haal snel je rijbewijs in Zoetermeer

Wil je snel en met de juiste lesmethode jouw autorijbewijs of motorrijbewijs halen bij een rijschool in Zoetermeer? Bij Rijschool Delfin staan we voor je klaar om je hierbij te helpen. Vraag een eerste proefles bij ons aan om eens te kijken of wij de juiste rijschool voor jou zijn. Dan zien we je binnenkort bij ons in de auto.

Vraag een GRATIS proefles aan bij Rijschool Delfin!