Wil jij je motorrijbewijs halen?

Dan ben je bij Rijschool Delfin aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk rijopleidingen in verschillende categorieën. Zo kan je bij ons je rijbewijs halen voor auto en motor.

Onze professionele instructeurs zorgen er namelijk samen met jou voor dat jij je rijbewijs op jouw eigen leertempo zo snel mogelijk kunt halen. Onze opleidingen zijn van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en comfortabel de weg op gaat.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij deze veel gestelde vragen of neem contact op via deze pagina.

Wie gingen jou voor?

Bekijk alle reviews

Recommend it to everyone.
felix spiegel
felix spiegel
18:27 02 Oct 15
Dankzij de goede en leuke rijlessen van Tony in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Tijdens de rijlessen krijg je goede feedback en je doet pas examen als je er echt klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel je examen kan doen.Zoek je een rijschool in Delft of omgeving waar je op jouw tempo goed leert rijden, dan is Delfin zeker een aanrader!!
Benne de Bakker
Benne de Bakker
15:09 11 Oct 17
Goede rijschool! De lessen waren altijd gezellig en nuttig. Je krijgt duidelijke uitleg over verschillende situaties, ook met behulp van (live) beeldmateriaal.
Carlijn B
Carlijn B
12:46 12 Oct 17
Fijne rijschool met goede voorbereiding op het rijexamen. Durak was erg flexibel met lessen plannen, gaf goed onderbouwde kritiek en liet me op mn gemak voelen. Na 5 maanden rijbewijs in 1x gehaald als gevolg, zeker een aanrader!
Mats Wassink
Mats Wassink
09:37 25 Sep 17
Super rijschool! Heeft me in korte tijd naar een veel hoger niveau gebracht. Vriendelijke mensen die je je op je gemak laten voelen. Helemaal top!
Don Van Laere
Don Van Laere
08:06 02 Oct 17
Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen in Delft e.o. Leuke, gezellige rijlessen gehad. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd; iedere les weer. Je gaat afrijden als je er klaar voor bent, dan slaag je in 1x net als ik! Flexibel qua lestijden en altijd op tijd voor de deur. Kortom: de beste rijschool van Delft als je het mij vraagt!
Anja Meijer
Anja Meijer
15:57 22 Nov 17
Deze Tony is echt een topgozer! Altijd lachen in de lessen, maar hij leert 't je wel! Als je in Delft woont ga je beter met Tony rijden!
Maximiliaan Boerma
Maximiliaan Boerma
08:26 06 Dec 17
Durak can give driving lessons in English and explain things well. I appreciate it that Durak can give lessons on Saturdays. He is sharp and gives good critics. Also his notes are helpful. I would recommend him to be your instructor.
Zhuorui Zhang
Zhuorui Zhang
17:29 08 Jan 18
Had my driving lessons with Durak, who is a top instructor with very good communication skills in English. Strongly recommend Durak to international students and ofcourse to other people as well. Always on time and very clear instructions and tips during lessons. Thanks Durak!
M.Waqas Hayat
M.Waqas Hayat
15:48 18 Jan 18
Rijbewijs in een keer gehaald bij Durak. Durak geeft erg chille rijlessen, altijd rustig en kalm, geeft duidelijk uitlegd, goed feedback wanneer het wat minder gaat en eerlijk. Goed voorbereid op examen door streng en hoog streef niveau te hebben en daardoor in een keer gehaald, thx Durak!
peywand sulyman
peywand sulyman
14:43 18 Jan 18
Zeer fijn gelest bij rijschool Delfin met instructeur Durak. Altijd kalm en met goede feedback waar je wat aan hebt. Verder goede lessen met prettige auto, altijd netjes op tijd, kan het van harte aanraden.
Martijn Folmer
Martijn Folmer
18:12 08 Jan 18
Vanochtend bij m'n 1e rijexamen meteen geslaagd, dankzij de goede lessen van Moes! Altijd een gezellige en relaxte sfeer in de auto, maar als het nodig is zegt hij wel waar het op staat. Door Moes z'n eerlijkheid en de evaluatiemomenten tijdens elke les, weet je goed waar je aan toe bent en waar je op moet letten om te verbeteren.
Pauline Eshuis
Pauline Eshuis
14:08 27 Dec 18
Heb les gehad bij Moes en in een keer geslaagd voor mijn examen. Erg nuttige en ook gezellige lessen!
A.E. Lysiahme
A.E. Lysiahme
10:51 30 Jan 19
Hele leuke en leerzame lessen gehad van Moes. Ik heb enorm veel van hem geleerd en het was altijd gezellig in de auto. Hij gaf goede feedback waar ik veel aan had en meteen mee aan de slag kon. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!!
Manouk van de Wiel
Manouk van de Wiel
10:06 03 Jan 19
In 7 maanden heeft Durak me leren autorijden op een zeer prettige manier! Tijdens en na de les hadden we feedbackmomenten waardoor ik wist waar ik nog verbeteringen kon maken. Ik heb me altijd veilig gevoeld en vaak gelachen tijdens mijn lessen; dankjewel Durak!
Isabelle Laros
Isabelle Laros
13:00 18 Dec 18
Zeker een aanrader voor mensen die bezig zijn met een goed rijschool te zoeken. Hebben Tolga en Mus allebei gehad als instructeur, ze zijn heel aardige en vrolijk, daarnaast geven ze ook nuttige feedbacks. Hebben echt veel geleerd en het exam geslaagd dankzij Delfin.
David Fang
David Fang
21:13 29 Nov 18
Ik heb rijles gehad van Durak bij Delfin en heb mijn examen in een keer gehaald! Durak is een goede rijinstructeur die zijn studenten goed volgt en helpt verbeteren. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik kon afrijden pas als ik het niveau echt had bereikt, om het vlot in een keer te halen. Ik raad Durak zeker aan als het best uit je rijles wilt halen, met glimlach, muziek en natuurlijk goed rijden.
dario van wagensveld
dario van wagensveld
14:13 13 Oct 19
Na eerst bij een andere rijschool gezeten te hebben kwam ik bij Moes terecht. Dit was een enorm verschil met mijn vorige rijschool in positieve zin. Ik heb hier echt geleerd hoe je goed moet autorijden. De goede instructies en goede feedback heb ik heel veel aan gehad. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
David Wolfrat
David Wolfrat
11:53 16 Oct 19
Na een jaar niet gereden te hebben was mijn zelfvertrouwen op de motor een beetje weggezakt. Voordat ik weer op de motor zou stappen wilde ik een opfris lesje. Cav heeft me met open armen ontvangen en we hebben twee uur heerlijk gereden. Van tevoren kort besproken waar ik op moest letten tijdens het rijden en onderweg een aantal keer gestopt en handige feedback gehad. Het was een lekkere rit met een gezellige instructeur. Heel erg bedankt Cav!
Yvonne Licher
Yvonne Licher
16:46 31 Aug 19
Met de hulp van Moes in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het zelf ook erg fijn dat de lessen goed gestructureerd waren en dat voortgang op een overzichtelijke manier word weergegeven. Ook werk je echt toe naar een doel, veilig en vlot rijden. Zeker een aanrader!
Jelle
Jelle
10:46 22 Oct 19
Ik heb echt een hele toffe tijd gehad bij cav. Hij zorgt ervoor dat motorrijden alleen maar leuker wordt en dat je op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Je krijgt goede tips die jou vooruit helpen en die ervoor zorgen dat je zelf met een vertrouwd gevoel de weg op gaat.
Danielle Stobbe
Danielle Stobbe
11:39 16 Oct 19
Ik heb mijn rijbewijs gehaald door het vertrouwen wat Durak mij heeft gegeven. Na het bij twee andere rijscholen te hebben geprobeerd, heeft Durak mij naar een hoger niveau weten te brengen waardoor ik vertrouwen heb dat het alleen op de weg ook goed gaat komen. Erg fijne lessen, duidelijke uitleg en goede verbeterpunten.
Renee Aghina
Renee Aghina
09:06 11 Oct 19
Google Beoordelingen
5.0
Z

Hoog slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, wij willen dat jij straks met een veilig gevoel de weg op kan. Dit blijkt ook uit ons slaginspercentage
Z

Geen wachtrij

Bij ons ben je direct aan de beurt zodat jij snel in het bezit kunt zijn van een rijbewijs.
Z

Vaste instructeur

Altijd lessen met dezelfde instructeur, zo sta je nooit voor verrassingen.

Z

Rookvrije lesauto

Je rijdt in schone rookvrije auto’s zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen tijdens het lessen.

Z

Nieuwe lesauto's

Wij maken gebruik van mooie nieuwe lesauto’s voor een fijn rijcomfort en probleemloze lessen.

Z

Flexibele lestijden

Geen vaste lestijden, maar lessen wanneer het jou uitkomt. Spreek met jouw instructeur af wanneer je wilt, zelfs op zaterdag en in de avonden is het mogelijk om bij ons te lessen!

Vraag een proefles aan!